web stranica

web stranica

 

Jedna od aktivnosti Udruženja je i ova web stranica. Web prezentacija i internet oglašavanje nisu više stvar nečije želje, već je to normalana potreba svake firme, svih organizacija, državnih institucuja pa čak i pojedinaca.

Kad je riječ o pojedincu, svjedoci smo društvenih mereža na internetu kao sto su: Facebook, Twitter, Google meža, i sl. Na tim stranicama milioni pojedinaca imaju svoje profile i web stranice. Te lične stranice sami korisnici svojom aktivnošću održavaju, dok profit uzimaju vlasnici tih mreža.

Opčenito o internetu i web stranicama detaljnije možete saznati na stranici http://bs.wikipedia.org/wiki/Internet ili http://en.wikipedia.org/wiki/Internet.

Ova web stranica je prvenstveno informativnog karaktera i prilagođena je potrebama Udruženja. Vremenom će mo je nadograđivati i po potrbi ažurirati kako bi zadovoljila svoje namjene. Trenutno stranica koristi vlastiti materijal koji raspolažemo u elektronskoj formi, dok će mo ostatk materijala prikupiti u narednom periodu.

Funkcije kometara i anketa bit će naknadno uključene. Stranica je programirana i za brži pregled putem mobilnih telefona, odnosno wap pregleda.

Ovom prilikom želimo se izvinuti za sve eventualne propuste, povrede autorskih prava i sve pogreške bilo da su tehničke ili pravopisne prirode.

Naravno isto tako molimo sve posjetitelje koji su na bilo koji način nezadovoljni materijalom na ovoj web stranici, da nas kontaktiraju na jedan od kontakata ili putem elektronslog obrasca.

Hvala sto ste naš posjetilac!